ONZE IDEEËN

TOEKOMSTPLANNEN


Op onze nieuwe locatie zat voorheen een ander restaurant en een cocktailbar, die we overgenomen hebben. We zijn met Ken Sushi vanaf 1 maart 2023 deels 'plug and play' open gegaan. Dat betekent dat de locatie nog grotendeels het interieur van de vorige eigenaren heeft met wat kleine aanpassingen en toevoegingen van onszelf. Ook zijn we nog niet gestart met alle plannen die we hebben voor dit pand.


Zo willen we in de toekomst, zodra we de mogelijkheid hebben, graag de bar openen. Hier kunnen onze gasten nu al voor- en na borrelen, maar vanaf dan ook afspreken met vrienden en familie. Zodat we ook een plek hebben die toegankelijk is voor gasten zonder reservering en voorbijgangers, waar je een lekker drankje en borrelhapje kan bestellen. Voor deze gasten hebben we dan een kleine kaart beschikbaar met Japanse en Thai style borrelhapjes, geinspireerd op onze roots.


Ook is er genoeg ruimte in het pand om karaokebooths te realiseren. Een andere wens die we graag in de toekomst uitvoeren. Vaak hebben gasten die ons bezoeken iets te vieren en het lijkt ons te gek om naast de omakase nog meer feestelijke opties en een complete avond zoals hierboven beschreven aan te kunnen bieden.


In de verre toekomst hopen we de indeling en het interieur ook helemaal naar onze wens te maken en extra toiletten toe te voegen. 

Op dit moment hebben we helaas nog te maken met een flink aantal reparaties en praktische verbeteringen die eerst uitgevoerd moeten worden. Zodra we de tijd en middelen hebben voor alle andere wensen gaan we daar mee aan de slag! 

Hello world

Verder is er de grote wens om onze eigen producten te realiseren. Zoals o.a. sushi (rijst) verbouwen op het rijstveld van onze familie in Thailand. Om zeker te zijn van hoge kwaliteit en om fairtrade werkgelegenheid te creëren.