OMAKASE EXPERIENCE

Beschikbaar op: woensdag t/m zondag om 17.30 en 20.30 uur.

LET OP: met uitzondering van elke eerste en derde vrijdag en zaterdag van de maand, wanneer de omakase Advanced wordt aangeboden inplaats van de omakase Experience (vanaf februari 2024).  


Reserveren: tot zes weken van tevoren.


Zitplekken:
rondom de chefs aan een lage omakase bar.


Duur: gemiddeld 2 uur.


Aantal: 20 hapjes €80,- p.p. (vooraf betaling)

Silver upgrade: +5 luxe hapjes €20,-
Golden upgrade: +5 deluxe hapjes €25,-

Voor een upgrade kan op de avond zelf gekozen en betaald worden.

Setting

Bij de omakase experience neem je plaats aan de sushibar bij Ken en/of zijn broer Tom (en hun chefs/apprentices), die je meeneemt in de omakase sushi ervaring. Hij vertelt de gasten daarbij alles over de ingrediënten die hij serveert en de gebruiken die horen bij het eten van Japanse stijl sushi.

Je zit met maximaal 20 personen rondom de chefs, aan een lage bar op stoelen van normale hoogte. Je hebt zo goed zicht op de chefs die elke sushi vers voor je bereiden en uitserveren. Het verhaal wordt afhankelijk van de aanwezige gasten in het Nederlands of in het Engels verteld. 


Menu

Je laat je verrassen door de chef! Het menu bestaat voornamelijk uit nigiri en sashimi met verschillende soorten vis en zeevruchten van hoge kwaliteit. Elke gast begint met het omakase menu dat bestaat uit 20 stuks. Op de avond zelf kun je kiezen om uit te breiden naar 25 stuks. Eventuele upgrades en drankjes worden die avond na het diner verrekend. Er wordt bij de omakase experience geen vlees geserveerd. Alleen als je voor een upgrade kiest kan dit een mogelijkheid zijn, maar naar wens vervangen worden. Heb je een allergie of dieetwens vanwege je gezondheid of geloofsovertuiging? Geef dit dan aan bij je reservering, dan houden onze chefs daar rekening mee. Met andere wensen en voorkeuren kunnen we helaas geen rekening houden. We hebben op dit moment geen vegetarisch/vegan omakase menu beschikbaar. We hebben op dit moment geen vegetarisch of vegan omakase menu beschikbaar. Wil je graag komen eten met kind(eren) waarvoor de volledige omakase nog teveel is? Kijk dan bij 'Kindvriendelijk?' en/of neem contact met ons op via e-mail om te informeren naar mogelijkheden en kosten.


Waarom de omakase experience?

Ken, Tom en hun chef’s maken er echt een beleving van! Niet alleen de overheerlijke sushi, maar ook de sfeer in het restaurant maakt dit een compleet avondje uit. Als je nog geen ervaring hebt met omakase sushi is dit de perfecte manier om hier op een laagdrempelige manier kennis mee te maken. Doordat Ken graag met passie, uitgebreid verteld over deze manier van serveren en over alle ingrediënten die hij gebruikt en zorgvuldig heeft uitgekozen, kom je op een leuke manier vanalles te weten over het eten van Japanse stijl sushi.
Anders dan in Japan, doet Ken dit geheel op zijn eigen ongedwongen manier. Dit maakt de omakase experience een geweldige combinatie van hoge kwaliteit eten in een informele setting. Dit alles uit zich in vele gezellige avonden met onze gasten. Kortom een unieke manier van sushi eten, waarbij de smaakbeleving, gastvrijheid en ervaring centraal staat.