Op dit moment bestaat ons team voor een groot deel uit familie, aangevuld met hele waardevolle krachten die inmiddels ook bij onze (Ken Sushi) familie horen.
Ken, Tom, Sky en Nid leiden het personeel zelf op. Veel teamleden kwamen binnen met weinig of zonder enige ervaring. Wij vinden motivatie en gastvrijheid namelijk belangrijker dan ervaring. Iedereen die leergierig en een harde werker is, graag met passie en plezier werkt en binnen ons team past, geven we graag een kans om te groeien en ervaring op te doen. Zoals ook ons ooit die kans is gegeven en we daardoor uiteindelijk van onze passies ons werk hebben kunnen maken. Ken zegt altijd: “Ik leer liever iemand iets bij dan af” en zo is ons team inmiddels een mooie mix van ervaren en lerende krachten.
In 2019 begon Ken samen met zijn vrouw Bee het restaurant en vlak erna sloten broer Tom en neef Sky aan. Jarenlang hebben Ken, Tom en Sky met z’n drieën samen het restaurant gedraaid met op een gegeven moment een extra chef en een weekend front of house medewerker. Pas toen we onze eigen locatie betrokken op de Geldersekade in 2023, is ons team in een versnelling gegroeid naar wat het nu is. Ken en Tom breidde het chef team uit, Sky zorgde voor een gastvrij FOH team en schoonzus Nid sloot aan om alles in en rondom de keuken te managen. Het voordeel van een groter team is dat Ken zich nu weer meer kan focussen op het creatieve proces en het ontwikkelen van nieuwe menu's. Met dit geweldige team doen we er alles aan om met veel plezier jouw bezoek aan Ken Sushi tot een heerlijk omakase diner en geslaagde avond te maken!