OMAKASE ADVANCED

Beschikbaar op: elke eerste en derde (opeenvolgende) vrijdag en zaterdag van de maand om 17.30 en 20.30 uur.

(vanaf februari 2024. Let op: we bieden geen omakase advanced aan in januari 2024).


Reserveren: tot zes weken van tevoren.


Zitplekken:
rondom de chefs aan een lage u-vormige bar.


Duur: gemiddeld 2 uur.


Prijs: €150,- p.p. (vooruitbetaling)

Setting

Bij de omakase advanced neem je plaats aan de sushibar bij Ken, die je meeneemt in de omakase sushi ervaring. Hij vertelt de gasten daarbij alles over de ingrediënten die hij serveert en de gebruiken die horen bij het eten van Japanse stijl sushi. Je zit met maximaal 20 personen rondom de chefs, aan een lage bar op stoelen van normale hoogte. Je hebt zo goed zicht op de chefs die elke sushi vers voor je bereiden en uitserveren.


Menu

Bij de omakase advanced stelt Ken elke keer een overheerlijk menu samen waarin hij nog meer luxe, verrassende en complexere smaken toevoegt. De speciale ingrediënten zijn afhankelijk van de seizoenen en beschikbaarheid en kan dus per maand wat verschillen.

Deze gevorderde omakase kun je in dezelfde bekende en gezellige Ken Sushi sfeer en setting ervaren. De omakase advanced draait namelijk elke eerste en derde opeenvolgende vrijdag en zaterdag van de maand inplaats van de omakase experience.

Waarom omakase advanced?

De omakase advanced is ontstaan door een combinatie van veel vraag vanuit vaste gasten

en Ken zijn wens om zijn creativiteit kwijt te kunnen en te verrassen met nieuwe smaken.

Wil je echt een keer uitpakken? Is er een speciale gelegenheid? Heb je de omakase regular en/of experience al geprobeerd en ben je klaar om next level smaken en ingrediënten te proeven? Dan is deze optie iets voor jou!


Dranken

Vanaf het nieuwe jaar zullen we een drankenpairing aan gaan bieden. Daarnaast hebben we een uitgebreide drankenkaart waarbij Sky en zijn team graag advies geeft over passende dranken (waaronder ruim 40 verschillende en exclusieve sake) bij de uitgesproken smaken van dit menu.