WELKOM BIJ KEN SUSHI

Wat is Ken Sushi?


Bij Ken Sushi zit je als gast aan de omakase sushibar tegenover de chef(s). Tijdens de omakase laat je je verrassen door de chefs die de sushi, met veel liefde en passie, vers bereiden met bijbehorende uitleg over de ingrediënten. Wij serveren omakase sushi zoals in een traditionele sushibar in Japan, maar dan in een geheel eigen sfeer en met Ken's eigen signature.


Eten bij Ken Sushi is echt een beleving. Niet alleen het heerlijke eten van hoge kwaliteit en het verhaal erbij, maar ook de aandacht, gastvrijheid en gezellige sfeer maakt de ervaring compleet. Dit onderscheid ons van andere omakase gelegenheden. We krijgen dan ook vaak van gasten terug dat ze blij verrast zijn door zowel de persoonlijke aandacht, als het uitgebreid dineren en het menu met heerlijke en verse producten. 


Ook hebben we sinds onze nieuwe locatie, meer plek voor gasten in een apart gedeelte. Bij de omakase regular kun je hetzelfde menu beleven als bij de omakase experience, maar in een meer restaurantachtige setting, zonder uitgebreid verhaal. Daar kun je plaatsnemen aan een tafel of aan een hoge bar, waar de chef ook de sushi per hapje vers bereidt, uitserveert aan je tafel met uitleg over de ingrediënten en al je vragen over de bereiding beantwoord.  Lees meer over de verschillen tussen de omakase regular, experience en adavnced bij 'Menu'

Hello world

We zijn een familiebedrijf en we houden ervan dat de sfeer familair is en we het gezellig maken met onze gasten. Hoewel ons team inmiddels uitgebreid is en we niet meer met enkel 4 personen het restaurant draaien, hopen we dit familaire gevoel nog steeds uit te dragen naar onze gasten!