Hello world

Rolstoelvriendelijk?


Op onze nieuwe locatie zitten wij in een oud Amsterdams pand met ruimtes op verschillende lagen. Er is een trap (8 treden) naar het restaurantgedeelte en een trap (6 treden) plus een afstapje naar het toiletgedeelte (geen invalide toilet), waardoor onze locatie helaas niet rolstoelvriendelijk en niet ideaal voor minder validen personen is. Hier hebben wij helaas (nog) geen oplossing voor.

Uiteraard is iedereen, met of zonder rolstoel of ander hulpmiddel, van harte welkom om bij ons te komen dineren. Ons team staat klaar om gasten de trap op te ondersteunen of tillen, als daar behoefte aan is.
Zo doen we dat ook regelmatig bij ons broertje die slecht ter been is en zo nu en dan een rolstoel nodig heeft. We hebben dan ook al vaker gasten in rolstoel ontvangen. We kunnen ons echter voorstellen dat niet iedereen zich daar prettig bij voelt. Excuses voor het ongemak en onze beperking hier in!


Wil je ondanks bovenstaande wel graag komen eten, maar heb je daarvoor bijvoorbeeld hulp of een ruimere zitplek nodig? Of is het makkelijker om via onze andere ingang (vier tredes) binnen te komen? Geef dit dan aan bij je reservering, dan houden we daar rekening mee.