Kindvriendelijk?


Kinderen zijn vanzelfsprekend welkom bij ons! We zijn een familiebedrijf en vinden het alleen maar leuk als er kinderen mee komen. We hebben een kinderstoel beschikbaar voor kleine kinderen.


Wil je graag je kind(eren) meenemen? Houd er dan rekening mee dat je voor volledig mee-etende kinderen wel een plek reserveert en erbij zet om hoeveel kinderen het gaat. Kinderen die wel sushi eten, maar geen 20 hapjes op kunnen, bieden we een kleiner menu aan voor €40,- (verrekening aanbetaling kan in het restaurant of neem via e-mail contact met ons op). Let op: dit is geen speciaal kindermenu, maar de eerste +/- 12 hapjes van het omakase menu. 


Neem je niet mee-etende kinderen mee? Zorg ervoor dat je dan voor hen geen plek reserveert, maar bij opmerkingen aangeeft dat je een kind van bepaalde leeftijd meeneemt die niet mee eet. Dan zetten we er een extra (kinder)stoel bij. 


Er zijn voldoende tekenspullen en spelletjes beschikbaar (voel je vrij om daar naar te vragen) en er is een tafelvoetbal tafel aanwezig! 

Hello world