Geef een omakase diner cadeau.

Dineren bij Ken Sushi is altijd een feestje!

Hello world

Ken Sushi cadeaubon


Ons streven is om van elke dag een feestje te maken, voor en met al onze gasten. Je geeft dan ook niet alleen een heerlijk etentje, maar ook echt een beleving cadeau!
Dus wat er ook te vieren is, wie je ook te bedanken hebt... het is altijd een goed idee om een Ken Sushi diner cadeau te geven! 

Via het online boekingssysteem ‘formitable’, o.a. te vinden op onze website, kun je Ken Sushi cadeaubonnen aanschaffen.
Je krijgt via e-mail de cadeaubon(en) met code toegestuurd. Met deze code(s) kunnen de ontvangers een reservering maken via ons boekingssysteem. Helaas hebben wij zelf geen invloed op het ontwerp van de cadeaubonnen en bieden we momenteel ook geen fysieke cadeaubonnen aan. 


Je kunt kiezen om een of meerdere omakase diner(s) (regular, experience of advanced) cadeau te geven. 

Of je kunt ervoor kiezen om een vrij te besteden bedrag tussen de 100 en 300 euro als cadeaubon te geven. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen of ze het (overige) bedrag willen besteden aan een diner voor 1 of meerdere personen en/of bijvoorbeeld aan drankjes of uitbreiding.  


Heb je een cadeaubon cadeau gekregen en lukt het niet om de code(s) in te voeren? Stuur ons dan een e-mail met de code(s) en voorkeur van (beschikbare) dag en tijdstip. Dan helpen we je graag bij het maken van een reservering met de cadeaubon. Cadeaubonnen die aangeschaft zijn in 2023 kunnen uiteraard ook in 2024 gebruikt worden. Vraag om hulp als dit niet via het boekingssysteem lukt.