OMAKASE REGULAR

Beschikbaar op:

woensdag t/m zondag om 17.30 en 20.30 uur.


Reserveren: tot zes weken van tevoren.


Zitplekken: aan een tafel of aan een hoge bar.


Duur: gemiddeld 2 uur.


Aantal: 20 hapjes €75,- p.p. (vooraf betaling)

Silver upgrade: +5 luxe hapjes €20,-
Golden upgrade: +5 deluxe hapjes €25,-

Voor een upgrade kan op de avond zelf gekozen en betaald worden.

Setting

Bij deze optie zit je aan een hoge bar voor de chef of aan een tafeltje naast de chef. Dit gedeelte heeft wat meer een restaurant setting. We hebben per ronde in totaal 16 plekken beschikbaar.
Je laat je verrassen door de chef die alle sushi, hapje voor hapje, vers voor je klaarmaakt en dit persoonlijk uitserveert per gast / gezelschap. Het menu, zorgvuldig geselecteerd door Ken, is hetzelfde als bij de omakase experience, alleen in een andere setting en zonder uitgebreid verhaal van Ken.
Toch ervaren onze gasten de omakase regular ook als een ware beleving en echt Ken Sushi feestje! De chefs zorgen ervoor dat je niks tekort komt, beantwoorden met liefde je vragen en zorgen voor een gezellige avond.


Menu

Je laat je verrassen door de chef! Omakase betekent: "Ik laat het aan jou over". 

Elke gast begint met het omakase menu dat bestaat uit 20 stuks. Op de avond zelf kun je kiezen om uit te breiden naar 25 stuks. Eventuele upgrades en drankjes worden die avond na het diner verrekend. Het menu bestaat voornamelijk uit nigiri en sashimi met verse vis en zeevruchten van hoge kwaliteit. Er wordt bij de omakase regular geen vlees geserveerd. Alleen als je voor een upgrade kiest kan dit een mogelijkheid zijn, maar naar wens vervangen worden met vis. Heb je een allergie of dieetwens vanwege je gezondheid of geloofsovertuiging? Geef dit dan aan bij je reservering, dan houden onze chefs daar rekening mee. Met andere wensen en voorkeuren kunnen we helaas geen rekening houden. We hebben op dit moment geen vegetarisch/vegan omakase menu beschikbaar. Wil je graag komen eten met kind(eren) waarvoor de volledige omakase nog teveel is? Kijk dan bij 'Kindvriendelijk?' en/of neem contact met ons op via e-mail om te informeren naar mogelijkheden en kosten.


Tafel of hoge bar?

Dat is echt heel persoonlijk! Als je er op tijd bij bent kun je je voorkeur doorgeven door een opmerking toe te voegen aan je reservering. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Tafel


Aan een tafel kun je wat meer privé en op een gezelligere manier met je gezelschap zitten en communiceren.

Dit kan vanaf 2 personen tot (een groep van) maximaal 10 personen. Bij een groep maken we er een lange tafel van.


De chefstation, waar de chef de sushi bereidt, staat in het midden naast de tafels, maar is verplaatsbaar naar samenstelling van de gasten en kan bijvoorbeeld aan de kop zijn kant gezet worden bij een grote groep.


De chef serveert zelf aan je tafel uit. Het is een mooie optie voor gasten die graag tegenover elkaar en/of op een stoel of bank van normale hoogte zitten.

Hoge Bar


Aan de hoge, lange bar zit je wat meer soortgelijk als bij de 'omakase experience’, voor de chef. Zo heb je iets beter zicht op de bereiding.


Je zit op hoge (aangename) barstoelen met rugleuning. Aan deze bar kunnen maximaal 9 gasten plaatsnemen. Gasten die naast het net visten bij de omakase Experience geven vaak de voorkeur aan de hoge bar.

Waarom kiezen voor de omakase regular?

Bij de omakase Regular ontvangen we regelmatig gasten die in deze setting graag met een groep(je) een verjaardag vieren of met vrienden gezellig samenkomen, gasten die een knusse familie- of romantische date hebben, gasten die alleen komen dineren, die een zakelijk diner hebben of graag vaker bij ons komen eten en weten dat je hier meer kans maakt om korter van tevoren te reserveren!
Bij deze optie heb je meer mogelijkheid om bij te praten met je gezelschap dan bij de omakase experience. Kortom voor ieder wat wils! Het is een unieke manier van sushi eten, waarbij de smaakbeleving, ervaring en gastvrijheid centraal staat. Laat je je graag verrassen, ben je gek op sushi en/of wil je graag kennis maken met omakase stijl sushi? Dan is dit de perfecte manier!


Vaker geweest?

Ben je al vaker bij ons geweest en wil je graag genieten van het eten en je gezelschap, zonder uitgebreide uitleg van de ingrediënten? Geef dit dan vooraf duidelijk aan bij de chef. Bij de omakase regular kan de manier van serveren hierop aangepast worden!