Menu

Wij serveren omakase sushi. Omakase betekent: 'Ik laat het aan jou over / ik geef jou het vertrouwen'.

Bij Ken Sushi zit je als gast aan de sushibar tegenover de chef(s). Tijdens de omakase laat je je verrassen door de chefs die de sushi, met veel liefde en passie, vers bereiden met bijbehorende uitleg over de ingrediënten. Wij serveren omakase sushi zoals in een traditionele sushibar in Japan, met uiteraard Ken's eigen invulling en signature. We gebruiken de beste kwaliteit originele sushi rijst (vinegared rice) op 37°, uiteraard geserveerd met verse vis op de juiste temperatuur. We hebben op dit moment geen vegetarisch/vegan omakase menu beschikbaar.

Omakase regular* / experience**


Regular: 20 hapjes €65,- p.p. (vooraf betaling)

Beschikbaar op:

woensdag t/m zondag om 17.30 en 20.30 uur. 


Experience: 20 hapjes €70,- p.p. (vooraf betaling)

Beschikbaar op:

woensdag t/m zondag om 17.30 en 20.30 uur.


Silver upgrade: +5 luxe hapjes €20,- 
Golden upgrade: +5 deluxe hapjes €25,- 


Elke gast begint met het omakase menu dat bestaat uit 20 stuks. Op de avond zelf kun je kiezen om uit te breiden naar 25 stuks. Eventuele upgrades en drankjes worden op de avond zelf na het diner verrekend. De omakase duurt gemiddeld 2,5 uur.


*Bij de 'omakase regular' neem je plaats aan de bar bij Tom. Hier krijg je hetzelfde menu als bij de omakase experience en wordt de sushi met dezelfde passie en aandacht bereidt en geserveerd, maar zonder uitgebreid verhaal van Ken.

Hierdoor heb je wat meer ruimte om met je gezelschap te praten tijdens het dineren. Je zit met maximaal 8 personen aan een hogere bar voor de chef (op een aangename barkruk met rugleuning) of aan een van de twee bistrotafels met een chefstation ernaast (geschikt voor duo's of groepjes tot vijf personen). Deze omakase vindt plaats in een apart gedeelte naast de ruimte waar de omakase experience of de advanced geserveerd wordt. Ideaal voor gasten die ons regelmatig bezoeken en/of zonder uitgebreid verhaal willen dineren.


**Bij de 'omakase experience' neem je plaats aan de bar bij Ken die je meeneemt in de omakase sushi ervaring. Hij vertelt de gasten daarbij alles over de ingrediënten en de gebruiken die horen bij het eten van traditionele Japanse sushi. Aan deze lage bar kunnen maximaal 18 personen aanschuiven en zit je op comfortabele stoelen.

Omakase advanced


€150,- p.p.

Voorlopig beschikbaar op:

Elke eerste vrijdag en zaterdag van de maand
om 17.30 en 20.30 uur.


Ben je hier geweest? En ben je klaar om next level luxe ingrediënten en smaken te proeven? Dan is de Omakase advanced iets voor jou!


Bij deze omakase kiest Ken voor nog meer luxe en complexe smaken dan bij de omakase experience / regular. Denk hier bijvoorbeeld aan speciale producten die lastig te importeren zijn uit bijv. Japan. Hiermee creëert hij elk weekend een spectaculair menu. Iets waar onze gasten lange tijd naar uit hebben gekeken!


Bij de 'omakase advanced' neem je plaats aan de bar bij Ken die je meeneemt in de omakase sushi ervaring. Hij vertelt de gasten daarbij alles over de ingrediënten en bereiding daarvan. Aan deze bar kunnen maximaal 18 personen aanschuiven en zit je aan een lage bar op comfortabele stoelen.