Extra informatie

Parkeren 


Het is niet ideaal om ons met de auto te bezoeken. Er zijn wel parkeerplekken, maar het is meestal wel even zoeken naar een vrije parkeerplek, omdat ze regelmatig allemaal bezet zijn. Wij zitten echter op loopafstand van het centraal station, dus we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er genoeg mogelijkheid om je fiets of ander vervoersmiddel in de buurt te stallen.Rolstoelvriendelijk?


Op onze nieuwe locatie zitten wij in een oud Amsterdams pand met ruimtes op verschillende lagen. Er is een trap (8 treden) naar het restaurantgedeelte en een trap (6 treden) plus een afstapje naar het toiletgedeelte (geen invalide toilet), waardoor onze locatie helaas niet rolstoelvriendelijk is. Hier hebben wij nog geen oplossing voor en daar balen we van. Uiteraard staat ons team klaar om gasten de trap op te ondersteunen of tillen, als daar behoefte aan is (zo doen we dat regelmatig bij ons broertje die slecht ter been is). We kunnen ons echter voorstellen dat niet iedereen zich daar prettig bij voelt. Excuses voor het ongemak en onze beperking hier in!Kinderen


Kinderen zijn vanzelfsprekend welkom bij ons. We hebben een kinderstoel beschikbaar. Wil je graag je kind(eren) meenemen? Houd er dan rekening mee dat je voor mee-etende kinderen wel een plek reserveert en erbij zet om hoeveel kinderen het gaat. Kinderen die wel sushi eten, maar geen 20 hapjes op kunnen bieden we een kleiner menu aan (verrekening aanbetaling kan in het restaurant). Neem je niet mee-etende kinderen mee? Zorg ervoor dat je dan geen plek reserveert, maar bij opmerkingen aangeeft dat je een kind van bepaalde leeftijd meeneemt die niet mee eet. Er zijn tekenspullen en spelletjes aanwezig en er is een tafelvoetbal tafel!